Lena & Emma

…bloggar om sitt exjobbande i Orissa, Indien

Internet is back! 12 november, 2010

Filed under: Bhubaneswar — Lena @ 16:17

Hej allihopa!

Nu har internet äntligen hittat tillbaka till vårt hus, det tog bara si så där 6 dagar… Under tiden har vi jobbat på och mest hållit till på kontoret om dagarna. Idag blev vi även bjudna på lunch som de stod och kokade under förmiddagen. Vi höll dock nästan på att bli ihjälgasade när de skulle steka torr chili (var tydligen en gammal tortyrmetod här i Indien förr)… det osade rejält och stack i halsen så vi sökte skydd vid närmsta öppna fönster.

Nog pratat, nu kommer här lite bilder i stället. Vi ska visa vår lilla väg till kontoret som har blivit efterfrågad! Lägger även in några bilder på vårt boende som också har efterlysts!

Hoppas allt är bra med er där hemma och nu är det bara två veckor kvar här i BBSR, sedan Dehli, Tajen, Mumbai och hem!!!

Massa kramar Lena

Annonser
 

4 Responses to “Internet is back!”

 1. Marie Says:

  vad roligt att ni har fått tillbaka internet så man kan följa er igen 🙂 Extra kul att få se hur ni bor! Hoppas allt är bra med er båda och att ex-jobbandet flyter på. Snart ses vi igen, men njut och hade så härligt sista tiden i Indien. Bara sug in alla upplevelser och memorera dem i huvudet, för vi (eller iaf jag) vill höra mer om eran resa när ni kommer hem:) massa kramar på er från Strömstad

 2. rickard Says:

  Tack för promenaden =) min väg till jobbet är inte ens i närheten till så intressant och fin som er! Å då passerar jag ändå en korvätande Börje Salming varje dag… Så njut och sug åt er av alla upplevelser!

 3. chb Says:

  Sweeeeeet!

  Najs med en luftkonditioneringsfläkt eller vad det är som är större än Emma. 🙂

 4. Sofia D Says:

  Jag vill också va i Indien o få massa nya upplevelser! Ha så kul! Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s