Lena & Emma

…bloggar om sitt exjobbande i Orissa, Indien

Gott och blandat 22 november, 2010

Filed under: Bhubaneswar,Bilder — Lena @ 06:25

Hej!

Igår vi var på Shibanis dotters 1-års kalas vilket var mycket trevligt. Fanns en stor buffe med flera olika sorters rätter som vi åt av, sedan fick vi även efterrätt och glass. Vi fick se när Shibani tillsammans med sin dotter skar upp tårtan (lite som på svenska bröllop), och sedan hade de ballonger med karameller i som slogs ner efteråt (lite som Pinjata). Kalaset var inte så långvarigt men det var kanske tur det eftersom våra möjligheter att kommunicera med folk är lite begräsade eftersom det inte är så många som kan engelska. Här kommer lite bilder från festen.

På eftermiddagen och i lördags har vi också varit och tittat på tempel här i Bhubaneswar. De är väldigt fina och byggda i sandsten. Man kan se om ett tempel är aktivt om det finns en röd flagg i topp, och på bilderna ser man lite svagt att det bara är ett som är aktivt. Båda templena som vi besökte hade fina omgivande trädgårdar och allting sköts väldigt noggrant.

Idag blir det kontoret istället för den planerade turen till Bali Yatra som är uppskjuten till imorgon istället.

Ha det bra! Kram

Annonser
 

One Response to “Gott och blandat”

  1. Elin Says:

    Hej tjejer! Har äntligen fått lite tid över att läsa bloggen! Det ser ju helt fantastiskt ut i Indien! Så mkt spännande ni får vara med om, lite avis måste jag säga. Ta hand om er nu sista tiden så ses vi snart! Stora kramar Elin, Jocke o julia


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s